Sarma ghimpata NATO la cel mai bun pret.

Sarma ghimpata NATO este folosita pentru securizarea perimetrelor. Se livreaza in colaci ce vor fi intinsi astfel incat sa obtineti spirale de sarma ghimpata. In functie de lungimile ce trebuie acoperite va putem furniza diferite lungimi de colac sau diametru al colacului, in functie de inaltimea dorita a stratului de protectie.

Contactati-ne pentru detalii suplimentare, accesorii sau instructiuni de utilizare.

Preturi sarma moale neagra

Sarma moale neagra la cel mai bun pret.

Sarma moale se foloseste in executia constructiilor civile si industriale la legarea armaturilor de fier sau dupa diametru la legarea cofrajelor pentru beton.

Diametrele disponibile sunt: 1,18mm, 3mm sau 4mm.

Preturi sarma ghimpata

Sarma ghimpata la cel mai bun pret.

Sarma ghimpata se foloseste la imprejmuirea si protectia perimetrelor. Se livreaza in colaci ce vor fi desfasurati astfel incat sa obtineti spire desfasurate ce vor proteja mult mai bine decat obisnuita sarma ghimpata intinsa.

De asemenea oferim spre comercializare si sarma ghimpata tip NATO.

 

Sarma moale zincata la cel mai bun pret.

Sarma moale zincata are utilizare generala, fiind preferata in locurile unde se doreste exploatarea aspectului lucios si a proprietatilor anticorozive, de exemplu la legarea viilor. Ca alte intrebuintari mai poate avea ca materie prima pentru executia impletiturilor gen plasa rabitz, plasa impletita, etc.