Preturi OB 37 fier romanesc

Pret otel beton OB 37 Ø20 Romania

Otel beton neted cu diametrul barei de 20 mm.

Caracteristici fier beton romanesc marca OB 37 cu diametrul de 20 mm:

Greutatea specifica a barei de otel beton OB 37 Ø20:

  • Nominala, conform STAS: 2,465 Kg/ml
  • Minima: 2,317 Kg/ml;
  • Maxima: 2,585 Kg/ml

Otel beton neted OB 37: STAS 438/1

Livrare otel beton: bare de 12 m.

Livrare si cantarire

Toate produsele metalurgice se livreaza cu certificat de calitate si conformitate, existand posibilitatea de a asigura contra cost descarcare cu macara si cantarire in santier. Pentru asigurarea cantitatii sunteti mai mult decat binevenit la locatia noastra sa verificati cantarirea la momentul incarcarii. Toate aceste facilitati va pot garanta cantitatea si calitatea materialelor livrate.

Facilitati oferite

Fasonarea fierului beton este necesara atunci cand lucrarile trebuie duse la bun sfarsit in termenii stabiliti. Prin fasonarea otelului beton se economiseste timpul in santier, ajutand astfel la grabirea finalizarii executiei, oamenii care s-ar fi ocupat initial de fasonarea fierului beton la fata locului putand astfel fiind grevati de aceasta sarcina si putandu-se ocupa de montarea otelului beton fasonat. E adevarat ca fasonarea otelului beton presupune un cost, dar calculand timpul petrecut de catre fierari in santier pentru fasonare, timpul de asteptare al celor ce monteaza fierul beton cat el este fasonat si comparand aceste costuri cu pretul pentru a avea in santier fierul deja fasonat vedem ca de fapt este varianta cea mai economica. Fierul beton fasonat se livreaza in manunchiuri etichetate, asigurand astfel identificarea facila a fiecarei marci. Alegand fasonarea fierului beton se diminueaza astfel pierderile de material ce ar fi existat in santier, astfel rezultand economii insemnate de material dar ulterior aceste economii se perpetueaza eliminand astfel si costurile cu debarasarea deseurilor al caror pret este oricum infinit mai mic decat cel de achizitie.

Conditii livrare

Pretul afisat mai sus la otel beton este valabil pentru cantitati ce insumeaza un camion intreg sau multiplii acestuia, transportul fiind gratuit in locatiile din jurul Municipiului Bucuresti doar pentru cantitati mai mari de 9 tone. Pentru cantitati mai mici va rugam sa ne contactati.

Misiunea noastra

Noi, la WWW.PRET-FIER.RO, echipa responsabila de materiale metalurgice ne straduim in permanenta sa asiguram echilibrul perfect, oferind preturi cat mai bune, materiale metalurgice de cea mai buna calitate, si livrari cat mai prompte pentru comanda dumneavostra.